Despre mine

Mi se spune in multe feluri, dar prefer sa mi se spuna “Luci”. Pentru c-am trecut de “Lucinel” si inca n-am ajuns la “nenea Lucian”.

Mi se mai spune (relativ des) ca sunt genul de om pe care poti sa-l placi sau nu, dar care sigur nu-ti ramane indiferent. Pe baza experientelor din ultimii ani, tind sa cred ca e adevarat.  Oricum, ideea e ca nu voi imparti niciodata oamenii in “cei care ma plac” si “cei care nu ma plac”, ci in “cei care ma cunosc” si “cei care nu ma cunosc”.

Am 27 de ani, studii in IT si un job in acelasi domeniu. In anii liceului si facultatii m-am atasat tot mai mult de Targul de pe Mures, ceea ce m-a facut sa raman aici si dupa terminarea acestor studii.

Ador rock-ul, muntele,  filmele bune (in special dramele – pentru ca mereu mi s-au parut singurele filme din care chiar poti invata ceva), lectura – si am o pasiune nebuna pentru motociclism.

Am mai cochetat cu blogging-ul in ultimii ani – sub diverse pseudonime – iar intr-o seara mai inspirata m-am decis sa-mi fac un blog “al meu”. Ce-a iesit, vedeti si voi.

Acestea fiind spuse… sa ne citim cu bine.