Top modele, frate…

In general, nu ma uit la televizor. Prefer sa aflu stirile din presa online si cea tiparita – iar asa-zisele emisiuni de “divertisment” de pe posturile romanesti actuale nu ma atrag deloc. Iar timpul liber mi-l folosesc altfel. Mai productiv, dupa parerea mea.

Citisem recent despre emisiunea Next Top Model, de la Antena 1. Cand am vazut ca e “by Catalin Botezatu” mi-am pierdut orice interes. Am zis ca individul a “culturalizat” destul tara asta prin intermediul presei de scandal, iar acum a gasit o cale s-o faca si prin intermediul televizorului. Dar in fine – despre asta povestim altadata.

Inteleg nevoia (mai mult sau mai putin vizibila) de afirmare a unei femei. Mai ales daca e frumoasa si MAI ALES daca frumusetea asta e sustinuta de un intelect pe masura.

Ce nu inteleg e ce anume alimenteaza dorinta doamnelor si domnisoarelor din clipul de mai jos de-a cuceri podiumurile. Pentru ca si increderea in tine insuti trebuie sa aiba o sursa, nu? Iar ambitia trebuie sa aiba o baza.

Sursa : blogul lui Cristi Serb.


One Comment

  • Reply Nicu |

    Le motiveaza nevoia de a se afirma si gandirea intr-un singur pas. Sunt ca si cainii ce alearga si latra dupa masina, iar cand au prins-o nu stiu ce sa faca cu ea.

Lasa un comentariu