Functionarul public

Am primit zilele trecute pe mail un clip intitulat “Functionarul public”. Un mic pamflet care mi-a amintit de zilele petrecute prin institutiile de stat, unde – de cele mai multe ori, pentru o amarata de stampila – am fost nevoit sa suport ifosele unor functionari sictiriti si fara chef de lucru. Pentru ca (nu-i asa?) respectiva stampila imi era necesara.

Am cautat apoi clipul si pe YouTube, l-am gasit si va invit sa-l urmariti si voi.

Da, si eu aveam toate actele necesare cand am colindat ghiseele statului. Insa asta rareori m-a scutit de scarba functionarilor iritati ca-i “deranjam” din pauza de cafea sau discutiile despre zacusca, pantofi la reducere sau cauciucuri de iarna. Sau naiba mai stie ce. Nu generalizez, nu spun ca toti sunt asa. Dar asa au fost multi dintre cei cu care-am avut eu de-a face. Sigur, am ripostat de multe ori cand am fost tratat asa. Insa, la ce bun? Oricum consumasem deja nervi si timp pretios – din pacate, fara sens.

Oricum – putem aprecia umorul realizatorilor clipului 😉 Nu-i asa?


3 Comments

  • Reply Nicu |

    Tin minte ca am fost si eu la primarie odata cu ceva problema. Era acolo unu ce butona la calculator si imi zicea ca e ocupat sa astept. Dupa vreo 5-10 minute de rabdare am intrat la el sa vad ca joaca Solitair. Am inceput sa strig pe acolo, si repede toate actele s-au rezolvat.

  • Reply admin |

    @Nicu : Din pacate… un tablou destul de comun (cel cu functionarul care face orice altceva decat treaba pe care-o are de facut).
    @Sabia lui Zorro : Mersi pentru recomandare. O sa-l urmaresc.

Lasa un comentariu